Loma-asuntojen vuokraus, myynti ja kiinteistöpalvelut

Hyvä kiinteistön omistaja. Muuta asuntosi tyhjät viikot rahaksi!

PlanX:n internet-sivusto www.huvilavuokraus.fi on perustettu huviloiden ja loma-asuntojen vuokraamiseksi viikkovuokralaisille. Toiminta keskittyy lähinnä Costa del Solin alueelle, mutta toiminta on helposti laajennettavissa myös muihin kohteisiin.

Jos haluat vuokrata asuntoasi kun et itse käytä sitä, ota ihmeessä yhteyttä. Meidän kauttamme saat selkeän ja reilun tavan muuttaa asunnon ”tyhjäkäynti” rahaksi. Me käytämme turvallisinta mahdollista tapaa vuokraamisessa. Olemme minimoineet monimutkaisten ja epäselvien jälkitilityksien tarpeen. Vuokrahinta on aina tilillänne jo ennen vuokralaisen saapumista!

Voitte tutustua vuokrausportaaliin klikkaamalla alla olevaa logoa.

www.huvilavuokraus.fi , on nimensä mukaisesti erikoistunut huviloiden vuokraamiseen.

huvilavuokraus-logo

Jos olet kiinnostunut hankkimaan itsellesi kiinteistön Espanjan Aurinkorannikolta, voimme auttaa sinua myös siinä toimimalla ostajan agenttina.

 

PlanX-tiimi tarjoaa korkeatasoisia ja edullisia pohjoismaiseen tapaan toteutettuja siivouspalveluita niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin.

Kotisiivousta tarvitsevat tai asuntoaan vuokralle tarjoavat voivat helposti tilata siivouksen palautesivujemme kautta tai tietysti sähköpostilla tai soittamalla. PlanX:lla on kokemusta kiinteistöhuollosta ja siivouksesta aurinkorannikolla jo vuodesta 2008 alkaen.

Kauttamme saat helposti myös kaikenlaisia korjaus- ja asennuspalveluita, aina sähköasennuksista maalauksiin.

PlanX:lla on suomalaisia henkilöitä palveluksessaan, joten kielimuuria ei pääse syntymään.

Kysy pakettiamme tai tilaa yksittäinen siivous!

ME HUOLEHDIMME